четверг, 13 марта 2014 г.

 Цікавинки від емігрантки, яка живе в Південній Кореї.

1. Корея – дуже безпечна країна. Дівчина може не боятися пройтися вночі по спальному району поодинці.
2. Випадки страшного злочину, на зразок вбивства, зараховуються до безпрецедентних і тижнями висвітлюються в місцевих новинах.
3. Найкращий час для відвідування Кореї – весна, коли розквітають вишні, і осінь, коли жовтіє листя на деревах. Взимку дуже холодно і вітряно, влітку неймовірно спекотно, волого і дощитиме.
4. Територія країни дуже маленька, тому цивілізація проникла у всі її куточки. У Кореї неможливо заблукати, і зовсім глухих сіл тут немає.
 5. Найпопулярніший вид спорту в Кореї – бейсбол. У нього грають усі, від малого до великого, бейсбольна біта є практично у кожного. На бейсбольних матчах, особливо великих – завжди аншлаг.
6. На другому місці за популярністю – гольф. У нього грають чоловіки середнього віку. А досягнувши похилого віку, всі корейці йдуть в гори.
7. Ходити по горах – це таке улюблена розвага для корейців. Вони можуть встати о 8 ранку після дикої пиятики і все одно полізти на гору.
8. 90% корейців короткозорі й змушені носити окуляри або контактні лінзи. Окуляри надягають вже з самого дитинства, що мимоволі створює враження, ніби вони народжуються вже з поганим зором.
9. Абсолютно всі корейці користуються Internet Explorer. Про інші браузерах вони і не підозрюють і більше того, більшість навіть не знає, що таке браузер. Корейські сайти, відповідно, робляться тільки під Explorer, в будь-якому іншому браузері жоден корейський сайт не буде працювати коректно.
10. Багато корейців, щоб відкрити гугл, спершу відкривають naver.com (це корейська пошукова і не тільки система), вбивають у пошук «гугл» на корейському і потім клацають на сервері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий